Dit onze lieve boef Boris hij is een geweldige knuffelbeer, maar staat ook zijn mannetje als het moet! Hij is ontzettend lief voor kinderen en gek op lekker rennen en spelen!! 

 Nu heeft onze Boris niet stil gezeten oneee ...... neee echt niet..... toen wij hem als 8 weken oude pup hem op haalde bij onze fokster hebben wij toen wij thuis kwamen een paar fotootjes van hem opgestuurd hoe hij zich onderweg gedragen had.... al heel gauw kwam de vraag of wij (Boris in dit geval) niet wat konden doen met die foto's .... nou toen werd............... VAN PUP NAAR VOLWASSEN BOUVIER geboren..... Boris vertelde precies elke week wat voor boevestreken hij uithaalde en wat hij allemaal mee maakte bij ons in huis,  en ja we zouden stoppen toen hij 1 jaar werd..... u raad het al... nee dus.... we kregen zoveel leuke mailtjes of we er a.u.b. niet mee door wilde gaan en ja een boef is pas volwassen als hij 3 is dus...... .......zo werd......................
 
DE WEEK VAN BORIS
geboren!!!! Nu is het niet onze bedoeling om hier de week van Boris weer te gaan vertellen, nee dat hoort op de site van Anton en petra v.d. Berg v.d.Cupressocyparis Hof thuis.... maar we willen hier gewoon af en toe wat leuke foto's van hem te laten zien. Boris zijn verhaal ja dat verteld hij echt verder tot hij stok en stok oud is op die mooie site!!!
En daar zijn Boris en zijn baasjes reuze trots op!!! 

Onze lieve Boris  geeft hier ff een mooi-sta